Andrea heeft een nieuwe review geplaatst

Beste Agnes Reek,

Andrea heeft zojuist een 5-ster review over Massagepraktijk Jofel achtergelaten: 

 
Heerlijk hoofdmassage gehad. Kwam er helemaal van bij. Ik zou het zeker aanraden. De ruimte waarin er gemasseerd wordt is rustig, en Agnes neemt alle tijd om je wensen en/of klachten te verhelpen of te behandelen. Toppertje. 

Date: Thu, 31 May 2018 11:04:02 



Henny heeft een nieuwe review geplaatst

Beste Agnes Reek,

Henny heeft zojuist een 5-ster review over Massagepraktijk Jofel achtergelaten: 

 
Als u echt wilt genieten van een super ontspannen massage dan moet je zeker een keer naar Massagepraktijk Jofel gaan. Agnes neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en geeft advies.
Ik kan zelf moeilijk ontspannen, maar Agnes zorgt voor een complete rust in haar behandeling, waardoor zelfs ik kon ontspannen.
Dus wilt u een keer echt even uw gedachten op nul zetten en met een heerlijk gevoel weer naar huis gaan, dan moet u zeker een keer een bezoekje brengen aan MASSAGEPRAKTIJK JOFEL.

Date: Thu, 31 May 2018 20:28:07  



Cathy heeft een nieuwe review geplaatst

Beste Agnes Reek,

Cathy heeft zojuist een 5-ster review over Massagepraktijk Jofel achtergelaten: 

 
Massagepraktijk JOFEL kan ik iedereen aanraden. Fijne en deskundige behandeling in een relaxte sfeer.

Date: Fri, 01 Jun 2018 06:26:33 


Bonita heeft een nieuwe review geplaatst


Ontspannend, rustgevend, professioneel

Indiase hoofdmassage : Fijne vriendelijke ontvangst. Vooraf wat vragen over eventuele allergische reacties, lichamelijke klachten etc. Daarna uitleg over wat er ging gebeuren en welke olie en aromatherapie er gebruikt zouden gaan worden en de werking hiervan. 

Omdat ik me direct op mijn gemak voelde was het ook mogelijk om volledig te ontspannen. Met een relaxed gevoel naar huis, verwachtingen zeker uitgekomen. Een heerlijke massage met een professionele masseuse in een schone prettige omgeving. 

Een aanrader !

Date: Mon, 04 Jun 2018 11:35:20


​​