Hartelijk welkom.

Leuk dat je bij Massagepraktijk Jofel komt kijken.

Massage is goed om lichaam en geest te ontspannen en weer in balans te brengen.
Welke massage je ook kiest, het moet bij jou passen en aansluiten bij je verwachtingen. In de eerste kennismaking (zie intake) wil ik graag weten of er spanningen zijn, hoe je gezondheid is en wat je verwacht van de massage.
Kijk rustig verder voor informatie over de behandelingen en tarieven.
Laat de stress voor wat het is, geniet en krijg weer nieuwe energie. Maak een afspraak bij Massagepraktijk Jofel. Je verdient het! - toch?!


Wie ben ik? 

Ik ben Agnes Reek, gediplomeerd wellness- & sportmasseur.

Als enthousiast wedstrijdatleet weet ik hoe belangrijk het is goed voor je lichaam te zorgen. Hierdoor raakte ik geïnteresseerd in de werking van het menselijke lichaam en hoe een sporter middels massages kan worden ondersteund in zijn of haar prestaties.
In 1988 heb ik de opleiding tot sportmasseur afgerond bij de NVVS in Rotterdam. In de jaren daarna heb ik in mijn vrije tijd massages verzorgd voor mede-atleten, vrienden en kennissen.

In 2017 heb ik de opleiding tot wellnessmasseur met succes afgerond bij het Wellnessinstituut in Bleiswijk.
In januari 2018 ben ik gestart met Massagepraktijk Jofel, een kleinschalige freelance massagepraktijk voor sport- en wellnessmassage waar je van harte welkom bent!


8 april 2018 een cursus Stoelmassage afgerond met een certificaat van het Wellness Instituut te Emst.


Vanaf juli 2018 ben ik (sponsor) sportmasseur voor Donna Jansen, rolstoel tennisster uit Spijkenisse. Met mijn bescheiden bijdrage aan haar welzijn en fitness wil ik haar helpen haar droom te verwenselijken - Tokyo 2020.

NGS Licentie nr. 315497