KLASSIEKE MASSAGE

Een klassiek wellness-massage is puur gericht op de ontspanning van lichaam en geest. Een heerlijke intense, volledige ontspanningsmassage ter bevordering van het algemene welzijn. Spierspanningen worden losgelaten en je komt weer in contact met je lichaam. Het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt versterkt. Het bevordert de bloedsomloop, laat spieren ontspannen, heeft een goede uitwerking op de ademhaling en spijsvertering.

Massage stimuleert de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem.

SPORTMASSAGE

Een sportmassage is een intensieve massage die gericht is op het stimuleren van de diepe doorbloeding van de spieren. Na afloop van een (sport)inspanning kunnen afbraakproducten van de spierstofwisseling zich in de spieren ophopen. Dit kan zich uiten in algehele vermoeidheid, stijfheid en pijn. Door een behandeling na het sporten kan het lichaam zich beter herstellen. De ontspanning bevordert een goede nachtrust en zo ook de algehele conditie. Sportmassage wordt meestal uitgevoerd op een specifiek deel van het lichaam. Een half uur is prima om armen of benen of rug te masseren. Laat je overigens niet op het verkeerde been zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage. Bijvoorbeeld voor mensen die dagelijks autorijden of langdurig achter de computer zitten. Deze (statische) inspanningen hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam. Sportmassage is daarom ook voor niet-sporters erg zinvol!HOTSTONE MASSAGE

Hotstone is een ontspannende lichaamsmassage met warme basalt stenen (dicht vulkanisch gesteente) van ongeveer 50-60 graden Celsius en waarbij gewerkt wordt met zachte oliën zoals amandel- of jojoba olie.

Hotstone massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.
De massage bestaat vooral uit lange, rustige en cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging heeft deze massage een diepere werking op het spierweefsel.
Een Hotstone massage draagt bij aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.
In deze tijd van stress echt een rustmoment voor jezelf.

INDIASE HOOFDMASSAGE

Een Indiase hoofdmassage is een massage waarbij hoofd, gezicht, nek, hals en schouders aan bod komen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een warme natuurlijke olie die tevens een reinigende en verzorgende werking heeft.

Deze bijzondere massage bevordert uw nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Precies waar je aan toe bent!

Met heerlijke warme olie en een sfeervolle ambiance is het niet moeilijk om je volledig over te geven aan deze massage. De massagebewegingen zijn afwisselend stevig en zacht. Ze zijn erop gericht om (spier)blokkades te verlichten in uw nek, schouders en hoofd. 


HAND & VOET MASSAGE

Voetmassage is wel bekend en ook populair, omdat het heerlijk ontspannend werkt.

Handmassage is minder bekend maar is net zo lekker als een voetmassage. Ga eens na wat we allemaal met onze handen doen, vooral met deze computer maatschappij. De vingers worden vaak stijf en moe en dat werkt door tot in de arm. In je handen zitten ook drukpunten die tijdens een handmassage worden gestimuleerd wat een verkwikkend effect heeft op je hele lichaam.
In 30 minuten worden beide handen of voeten gemasseerd en als je deze massage regelmatig afneemt, zul je ervaren dat het je algehele welzijn verbeterd.
Juist voor ouderen, zieke of minder mobile mensen is deze massage uitermate geschikt en kan zowel liggend als zittend met de kleding aan ontvangen worden.

Op de praktijk geef ik deze massages in 1/2 uur met een prijs van € 20.00.
Voor uitvoering van een handmassage op locatie ( zorginstelling / kantoor e.d ) geldt er een ander tarief op basis van het aantal deelnemers. Voor meer informatie hierover neem dan gerust contact op met mij (agnes@massagepraktijkjofel.nl)