Ervaringen

Dit zijn een aantal ervaringen gegeven via Trust Pilot uit de vorige website. Komt niet voor op deze site maar je bent altijd welkom om je ervaringen door te sturen en zullen ze hier bijgezet worden. Dank je. 

Anita heeft zojuist een 5-ster review over Massagepraktijk Jofel achtergelaten:

Fijne rustgevende sfeer Onder het genot van een vleugje lavendel een goede massage gekregen. Persoonlijke aandacht. Super. Voor herhaling vatbaar.

Datum; Zondag 12 mei 2019

Marco heeft zojuist een 5-ster review over Massagepraktijk Jofel achtergelaten:

Positieve ervaringen bij massagepraktijk Jofel.....

Nu al een aantal keren bij Agnes onder behandeling geweest. In het begin heeft ze goed geluisterd naar mijn klachten en hebben in overleg een aantal verschillende massage vormen uitgeprobeerd. Om zo naar de meest effectieve en voor mij plezierigste massage vorm te komen. Het is altijd prettig weggaan als Agnes een massage heeft gegeven. Mede hierdoor kom ik periodiek bij haar langs voor een relaxende massage.

Datum; Woensdag 03 april 2019

Beste Agnes Reek,

Andrea heeft zojuist een 5-ster review over Massagepraktijk Jofel achtergelaten:


Heerlijk hoofdmassage gehad. Kwam er helemaal van bij. Ik zou het zeker aanraden. De ruimte waarin er gemasseerd wordt is rustig, en Agnes neemt alle tijd om je wensen en/of klachten te verhelpen of te behandelen. Toppertje.

Date: Thu, 31 May 2018 11:04:02 

Beste Agnes Reek,

Henny heeft zojuist een 5-ster review over Massagepraktijk Jofel achtergelaten:


Als u echt wilt genieten van een super ontspannen massage dan moet je zeker een keer naar Massagepraktijk Jofel gaan. Agnes neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en geeft advies.
Ik kan zelf moeilijk ontspannen, maar Agnes zorgt voor een complete rust in haar behandeling, waardoor zelfs ik kon ontspannen.
Dus wilt u een keer echt even uw gedachten op nul zetten en met een heerlijk gevoel weer naar huis gaan, dan moet u zeker een keer een bezoekje brengen aan MASSAGEPRAKTIJK JOFEL.

Date: Thu, 31 May 2018 20:28:07  

Beste Agnes Reek,

Cathy heeft zojuist een 5-ster review over Massagepraktijk Jofel achtergelaten:


Massagepraktijk JOFEL kan ik iedereen aanraden. Fijne en deskundige behandeling in een relaxte sfeer.

Date: Fri, 01 Jun 2018 06:26:33 

Bonita heeft een nieuwe review geplaatst

Ontspannend, rustgevend, professioneel

Indiase hoofdmassage : Fijne vriendelijke ontvangst. Vooraf wat vragen over eventuele allergische reacties, lichamelijke klachten etc. Daarna uitleg over wat er ging gebeuren en welke olie en aromatherapie er gebruikt zouden gaan worden en de werking hiervan.

Omdat ik me direct op mijn gemak voelde was het ook mogelijk om volledig te ontspannen. Met een relaxed gevoel naar huis, verwachtingen zeker uitgekomen. Een heerlijke massage met een professionele masseuse in een schone prettige omgeving.

Een aanrader !

Date: Mon, 04 Jun 2018 11:35:20